Cel mai mici preturi

e.

Cum Platesc

Cum Platesc

Cum platesc ? – www.BNPTrofin.ro

Comanda va fi procesata imediat dupa confirmarea platii

La SNP Silvana-Brindusa Trofin si Nicoleta Chirpisizu, facem totul pentru ca intreaga experienta sa fie de exceptie, si fiecare client si beneficiar al serviciilor nostre sa se bucure de servicii prestate cu profesionalitate, intro atmosfera de incredere.

Si pentru ca experienta nu ar fi completa daca ne-am concentra doar pe calitatea serviciilor, avem grija ca si intregul proces de comanda sa fie simplu si eficient, iar plata sa se desfasoare rapid in conditii de siguranta.

Serviciile SNP Silvana-Brindusa Trofin si Nicoleta Chirpisizu pot fi platite prin modalitatea de plata preferata , putând alege una dintre cele 3 variante disponibile. 

1.        Plata in numerar. Plata prin numerar este disponibila la sediul nostru si va fi efectuata in Lei (RON) atat pentru comenzile lansate si achitate din Bucuresti, cat si pentru celelalte orase.

2.        Cu cardul de credit/debit. Platile sunt procesate in conditii de maxima securitate, direct de catre bancile procesatoare unde societatea noastra detine conturi bancare.  SNP Silvana-Brindusa Trofin si Nicoleta Chirpisizu  si www.BNPTrofin.ro nu solicita, nu utilizeaza si nu retine nicio informatie despre cardurile folosite la plata online / offline in afara chitantei emise de POS.

3.        Prin transfer bancar/ordin de plata sau prin depunere de numerar in conturile deschise la banca Unicredit Tiriac Bank, Sucursala Herastrau, pe numele SNP Silvana-Brindusa Trofin si Nicoleta Chirpisizu.

Conturi IBAN:

IBAN Cont RON:
IBAN Cont EUR:
Banca:  Unicredit Tiriac Bank, Sucursala Herastrau

Dupa depunere, ne poti trimite OP-ul sau chitanta pe e-mail la adresa:  office@bnptrofin.ro

Comanda va fi prelucrata dupa confirmarea incasarii platii.