Cel mai mici preturi

e.

Termeni si conditii

Termeni si conditii

Termeni si conditii – www.BNPTrofin.ro

I. Identificare comerciantului online
Serviciul www.BNPTrofin.ro este oferit de SNP Brindusa-Silvana Trofin si Nicoleta Chirpisizu

Licenta de functionare

Date de contact:
office@bnptrofin.ro
021 230 3762 (numar apelabil din orice retea fixa la tariful intern al retelei)
Piata Charles De Gaulle Nr. 2, et. 1, Sector 1, Bucuresti 
Licenta de functionare 2533/2225/12.12.2013


 

 

II. Despre www.BNPTrofin.ro
www.BNPTrofin.ro este un serviciu de informare / comert electronic / comert online / prin internet. Achizitia produselor si a serviciilor se face pe baza comenzilor primite pe site, prin telefon sau vizita personala.
Produsele comercializate de SNP Brindusa-Silvana Trofin si Nicoleta Chirpisizu  sunt produse noi.


III. Proprietatea Intelectuala
Continutul si designul www.BNPTrofin.ro, precum si orice alt material avand legatura cu acesta trimis de dvs. prin e-mail sau furnizat de dvs. prin orice alta modalitate (de exemplu: articole, design, descriere produse si orice alte materiale) apartin Societatii si/sau colaboratorilor sai - acolo unde acest lucru este specificat in mod expres (drept de autor) si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala. Nu puteti utiliza, reproduce sau permite numanui sa utilizeze sau sa reproduca materialele www.BNPTrofin.ro fara a detine o permisiune scrisa, prealabila din partea Societatii.
Este permisa crearea limitata, irevocabila si neexclusiva a hiperlinkurilor catre pagina de index si paginile de produs  a www.BNPTrofin.ro, atata timp cat aceasta actiune nu prezinta serviciul www.porttricoultatu.ro intr-o lumina falsa, inselatoare, derogatorie sau ofensiva.
Pentru orice probleme legate de proprietatea intelectuala va rugam sa ne contactati pe adresa de e-mail office@porttricoultau.ro.


IV. Inregistrarea ca utilizator
Site-ul www.portricoultau.ro poate fi accesat in mod gratuit, iar simpla navigare in paginile acestuia nu este conditionata de inregistrarea ca utilizator (crearea unui cont pe site). Pentru a beneficia insa de anumite servicii oferite de site, precum achizitionarea produselor oferite de acesta, primirea newsletter-ului www.portricoultau.ro sau verificarea situatiei unor comenzi proprii, va trebui sa va inregistrati ca utilizator (sa va creati cont de utilizator pe site). Inregistrarea ca utilizator presupune acceptarea Termenilor si conditiilor de utlizare a www.BNPTrofin.ro si a Politicii de confidentialitate a acestuia. Aceste reglementari constituie baza contractuala a raporturilor dintre utilizatori si Societate.
Intrucat prevederile Termenilor si conditiilor de utilizare pot fi modificate, va rugam sa le recititi periodic. In conditiile in care nu veti mai fi de acord cu prevederile acestora, va rugam sa nu mai accesati/folositi serviciile www.BNPTrofin.ro. Daca folositi acest site sunteti responsabili cu privire la pastrarea confidentialitatii datelor de acces in contul dvs. de utilizator, creat pe site si sunteti de acord sa va asumati responsabilitatea pentru toate activitatile efectuate in contul dvs. de utilizator.
Site-ul www.BNPTrofin.ro poate vinde produse pentru copii sub 14 ani (paisprezece) ani, dar le vinde adultilor, care sunt autorizati sa efectueze plati online cu cardul sau prin orice alta metoda de plata acceptata de www.BNPTrofin.ro, numai cu ajutorul unui parinte sau tutore.
www.BNPTrofin.ro isi rezerva dreptul de a inchide conturi de utilizatori, de a modifica sau elimina texte, imagini, hyperlinkuri sau de a refuza vanzarea de produse la propria sa discretie.

V. Datele personale / Politica de confidentialitate
Prin inregistrarea ca utilizator al www.BNPTrofin.ro va vom solicita o serie de date personale, precum numele si prenumele, adresa de e-mail, data nasterii, dar si alte informatii cu caracter personal, care sa permita identificarea dvs. ca utilizator al serviciului www.BNPTrofin.ro si prelucrarea comenzilor. De asemenea, pentru a va abona la newsletterul sau alertele www.BNPTrofin.ro va trebui sa ne comunicati o adresa de email valida, precum si alte date legate de dvs. Aceste date personale vor fi folosite exclusiv de societatea care opereaza www.BNPTrofin.ro, in scopurile pentru care au fost colectate si pentru care v-ati exprimat acordul. Ele nu vor fi instrainate catre terti. Marketing Tactics SRL este operator inregistrat de date cu caracter personal - numar inregistrare ANSPDCP:


VI. Procedura de cumparare
Pentru a cumpara si intra in posesia produselor oferite spre vanzare pe www.BNPTrofin.ro este necesara parcurgerea urmatoarelor etape: 
- identificarea si alegerea produselor / serviciilor
- inregistrarea dvs. ca utilizator al www.BNPTrofin.ro 
- efectuarea platii produselor
Plata se efectueaza online sau prin transfer bancar/ordin de plata, in conditiile reglementate la capitolul VII, iar costul final va contine pretul produsului comandat cu TVA inclus, si, daca este cazul, pretul livrarii.
Prin lansarea unei comenzi electronice sau telefonice pe www.BNPTrofin.ro sunteti de acord cu forma de comunicare (telefonica sau prin e-mail) prin care site-ul isi deruleaza operatiunile.

VII. Cum cumpar


VII.1. Preturile
Cu exceptia cazurilor in care este prevazut altfel, preturile produselor / serviciilor afisate pe www.BNPTrofin.ro reprezinta preturile finale de cumparare si includ TVA (taxa pe valoare adaugata de 24%, valabila in Romania). Preturile finale de cumparare pot fi preturi sugerate de catre producatori sau furnizori sau pot fi estimate in functie de preturile standard practicabile la nivelul industriei produsului comercializat. Preturile finale de cumparare pot sa nu reprezinte cele mai competitive preturi de pe un anumit segment de produse sau pentru o anumita perioada.


VII.2. Metode de plata
Pentru efectuarea platii produselor comandate online, puteti alege dintre urmatoarele metode de plata: online cu cardul (unde este posibil), cu cardul fizic in notariat, transfer bancar/ordin de plata, sau numerar/ cash la livrare. Daca ati ales ca metoda de plata transferul bancar/ ordin de plata, urmatorul ecran va multumeste pentru comanda plasata si va ofera informatiile relevante pentru comanda si plata. Aceste informatii le veti primi si prin e-mail, sub forma unei facturi. Daca ati ales sa platiti numerar/cash, dupa plasarea comenzii veti primi prin e-mail informatiile relevante pentru comanda dvs., sub forma unei facturi, urmand sa efectuati plata produsului catre curier.


VIII Recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut
Utilizatorii pot posta recenzii, comentarii sau alte tipuri de continut; pot trimite sugestii, idei, pot pune intrebari, pot propune articole sau alte tipuri de materiale, atata timp cat continutul acestora: 
- nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu incalca dreptul la intimitate sau legea cu privire la protejarea proprietatii intelectuale; 
- nu contine virusi informatici, comunicari comerciale, politice, care instiga la ura sau intoleranta pe motive etnice, religioase, rasiale, de orientare sexuala, mesaj colective sau alte forme de "spam".
In vederea postarii de recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut, nu puteti folosi adrese de e-mail sau identitati false. www.BNPTrofin.ro isi rezerva dreptul, dar nu are obligatia de a elimina sau edita toate tipurile de continut postate de catre utilizatori si nu are obligatia de a revedea periodic acest continut. Odata cu postarea de recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut pe www.BNPTrofin.ro, transmiteti (in afara cazurilor in care Societatea indica altfel), drepturile de proprietate intelectuala, in mod neexclusiv, perpetuu, irevocabil, asupra materialelor postate. Societatea are dreptul de a modifica, reproduce, transmite, adapta, publica, distribui materialele postate de catre utilizatori, prin orice mijloc de comunicare in masa, din orice tara. Prin postarea de recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut pe www.BNPTrofin.ro, cedati dreptul Societatii de a folosi numele dvs. in relatie cu materialele postate; garantati ca detineti sau controlati intr-o alta forma dreptul de proprietate intelectuala asupra materialelor pe care le postati, ca materialele postate nu violeaza niciuna dintre conditiile de postare ale recenziilor, comentariilor, comunicarilor si alte forme de continut din partea utilizatorilor, ale www.BNPTrofin.ro
www.BNPTrofin.ro are dreptul, dar nu obligatia de a monitoriza, edita sau sterge orice tip de continut sau activitati ale utilizatorilor pe site. www.BNPTrofin.ro nu este responsabil si nu isi asuma responsabilitatea pentru niciunul dintre materialele postate de catre alte terte parti pe site. www.BNPTrofin.ro are dreptul de a nu publica toate comentariile si articolele propuse de catre utilizatori.


XII. Forta majora
www.BNPTrofin.ro, afiliatii sau/si in general furnizorii de produse sau servicii catre www.BNPTrofin.ro nu pot fi facuti responsabili pentru nicio intarziere sau eroare rezultand direct sau indirect in cauze care nu depinde de vointa www.BNPTrofin.ro. Aceasta exonerare include, dar nu se limiteaza la: erorile de functionare a echipamentului tehnic de la www.BNPTrofin.ro, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele www.BNPTrofin.ro, erorile de operare, precum si cazurile de fora majora stipulate de legislatia in vigoare.


XIII. Publicitatea
www.BNPTrofin.ro poate afisa in paginile sale reclame la produsele din oferta sa, precum si la produse ori servicii apartinand tertilor. Prin utilizarea www.BNPTrofin.ro si prin acceptarea Termenilor si conditiilor de utilizare ale acestuia si a Politicii de confidentialitate, va exprimati in mod direct acceptul de a fi destinatarul acestor comunicari cu caracter comercial.

XIV. Reclamatii privind incalcarea legii referitoare la protejarea proprietatii intelectuale
www.BNPTrofin.ro respecta dreptul la propietatea intelectuala a tertilor. Daca ati observat ca site-ul contine informatii care incalca dreptul acestora la proprietate intelectuala, va rugam sa ne trimiteti o instiintare la adresa de e-mail: office@bnptrofin.ro sau sa ne contactati la numerele de telefon afisate la capitolul Despre noi din prezentul contract.


XV. Legislatia aplicabila
Serviciile oferite de societate prin intermediul www.BNPTrofin.ro sunt guvernate de dispozitiile legilor romane, cu precadere de Legea 365/2002 privind comertul electronic, Ordonanta 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta, HG 448/2005.
Termenii si conditiile www.BNPTrofin.ro se supun legislatiei romane. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul SNP Brindusa-Silvana Trofin si Nicoleta Chirpisizu. In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, litigiile dintre Parti se vor supune rezolvarii instantelor judecatoresti competente de pe raza municipiului Bucuresti.


XVI. Prezentarea ofertei
SNP Brindusa-Silvana Trofin si Nicoleta Chirpisizu isi rezerva dreptul de a opera oricand, orice modificari asupra preturilor si datelor tehnice prezente pe site-ul www.BNPTrofin.ro, fara o instiintare prealabila. Datele tehnice prezente pe site-ul www.BNPTrofin.ro au caracter informativ si nu reprezinta o obligatie contractuala. Fotografiile de pe site-ul www.BNPTrofin.ro au caracter informativ si pot exista diferente intre acestea si produs / serviciu.


XVII. Dreptul de retur
Conform legislatiei romane in vigooare, clientii www.BNPTrofin.ro au dreptul de a returna produsele / serviciile achizitionate prin denuntarea unilaterala a contractului de vanzare-cumparare incheiat la distanta, fara invocarea niciunui motiv.
Procedura de denuntare si retur:
1. Puteti returna numai produsele materiale (documentele) care contin greseli materiale datorate noua.
2. Returnarea se face prin trimiterea produselor pe adresa SNP Brindusa-Silvana Trofin si Nicoleta Chirpisizu,  Piata Charles De Gaulle Nr. 2, Et. 1, Sector 1, Bucuresti, prin orice curier rapid doriti, insa NU prin Posta Romana (intrucat aceasta nu livreaza la sediu). 
3. Transportul coletului de retur va fi platit de dvs. in momentul expedierii, in caz contrar fiind refuzat la primire.
4. In colet se vor afla toate produsele materiale in original primite initial, precum si o adresa scrisa, semnata de persoana care a initiat si platit comanda, care notifica denuntarea contractului si solicita returnarea sumei platite, indicand contul si banca unde se vor returna banii. 
5. Coletul trebuie trimis la sediul PortTricoulTau.ro in maxim 10 zile lucratoare din momentul primirii comenzii.
6. Suma platita va fi rambursata integral, mai putin costul transportului care ramane in sarcina clientului, in 30 de zile de la primirea integrala a coletului de retur si scrisorii de denuntare (daca cele doua vin separat, cele 30 de zile trec de la ultima care a fost primita).

XVIII. Conditii de garantie

Garantia se solutioneaza la sediul SNP Brindusa-Silvana Trofin si Nicoleta Chirpisizu prezentat in pagina de contact, prin corectarea sau inlocuirea produselor materiale care prezinta deficiente. Plata transportului pentru produsele trimise (tur-retur) in vederea solutionarii garantiei revine in responsabilitatea SNP Brindusa-Silvana Trofin si Nicoleta Chirpisizu, iar expedierea se va face prin intermediul unui curier rapid. Solutionarea garantiei se face in maxim 15 zile calendaristice.
Conditiile de garantie sunt in conformitte cu O.G. 21/1992, Legea 449/2003 si O.G. 174/2008. La solicitarea garantiei este necesara prezentarea in original a produselor materiale cu deficiente cu elementele de identificare intacte, impreuna cu accesoriile aferente si copiile de pe factura fiscala si certificatul de garantie (daca exista). In cazul in care produsele ajung neinsotite de aceste documente, produsele materiale pot fi returnate solicitantului/expeditorului fara a i se solutiona garantia.
Nu fac obiectul garantiei produsele care prezinta defecte fizice: rupturi, taieturi, pete, componente lipsa, etc, ambalaje sau sigilii de garantie deteriorate, indepartate sau modificate, produse utilizate in conditii neadecvate (supunerea la variatii mari de temperatura, expunere prelungita la soare, conditii de umiditate, etc).